>Мъртвите и Фейсбук

>Харесва ли ни или не, но Фейсбук вече се населява и от…починали хора. Техните профили продължават да съществуват и даже да бъдат активни, благодарение на някои от близките им. Когато за първи път се сблъсках с това по повод смъртта на човек, когото индиректно познавах и за чиято неочаквана смърт разбрах от социалната мрежа, стори … Към цялата публикация ">Мъртвите и Фейсбук"

Прочети още

>PR уроци

>Сгащването на Бойко Борисов с въпроса какво мисли за инициативата във Фейсбук “Един ден без…” е много голям PR гаф и при по-критични обстоятелства спокойно би могъл да доведе до увеличаване на безработицата с един човек. Премиерът или изобщо няма PR човек, или си мисли, че сам може да си прави PR-а, или PR-ът му … Към цялата публикация ">PR уроци"

Прочети още

>FB бил струвал $ 33 млрд. На кого?

>Новината, че пазарната оценка на Фейсбук е 33 млрд. долара вече е стара, но ме сърби езикът за едни други сметки. Чудя се докато находчивите млади основатели на мрежата са на път да спечелят първия си милиард, колко ли са на път да загубят милиони работодатели? Дивотиите, с които се занимава една огромна част от … Към цялата публикация ">FB бил струвал $ 33 млрд. На кого?"

Прочети още