>PR в защита на вредния силикон

>Необичайна PR кампания подема Националната здравна служба на Великобритания. Притеснени от наплива към здравната каса на желаещи да се подложат на отстраняване на силиконови бюстове с материал на френската PIP, здравните власти на Острова решили да похарчат 135 000 паунда, за да спрат вълната от желаещи да легнат под ножа. Кампанията, която ще протече и … Към цялата публикация ">PR в защита на вредния силикон"

Прочети още

>ЗдравоСловно отслабване с…паста и пица

> Миналата седмица блокирах една реклама в блога си, която беше за “здравоЗловно отслабване“. Очевидно неграмотността вече се шири и сред авторите на рекламни текстове (дали да не ги пратим и тях да направят по един тест на PISA?). Блокирах я, не само защото е отвратително да четеш реклами с правописни грешки, а и защото … Към цялата публикация ">ЗдравоСловно отслабване с…паста и пица"

Прочети още

>Нестандартни приложения на билборда в корпоративната комуникация

> Ексцентричният собственик на Търговска лига, който много обича България, само че от Швейцария (вижте това рекламно интервю), отново е дал принос в нестандартната корпоративна комуникация. Публикуването на послания към Министерството на здравеопазването върху най-близкия билборд до централата на Търговска лига в София започна да му става навик. След като беше представил зам.-минисъра на здравеопазването … Към цялата публикация ">Нестандартни приложения на билборда в корпоративната комуникация"

Прочети още

>За кожата на няколко доктори

>Кой и какво печели от оповестяването на скандалния запис с Горнооряховските лекари? Страхувам се, че никой нищо. Само дето въпросите стават повече. Това, че нивото на здравеопазването ни е под кота нула, си го знаем. Недоносеното бебе е можело да живее при наличието на по-добър професионалист и по-добра медицинска техника. Но не е имало късмет, … Към цялата публикация ">За кожата на няколко доктори"

Прочети още