>Гимнастика "лайт" или Кой ще намали темпото?

> Два поста за спорта в свободното време ме провокираха за този текст. В единия се говори колко готино нещо е зумбата, а в другия – за мъките, които те очакват, ако се решиш да се раздвижваш с тае-бо. За тае-бо, че е уморително и не е за всеки две мнения няма. Зумбата пък въобще … Към цялата публикация ">Гимнастика "лайт" или Кой ще намали темпото?"

Прочети още

>ЗдравоСловно отслабване с…паста и пица

> Миналата седмица блокирах една реклама в блога си, която беше за “здравоЗловно отслабване“. Очевидно неграмотността вече се шири и сред авторите на рекламни текстове (дали да не ги пратим и тях да направят по един тест на PISA?). Блокирах я, не само защото е отвратително да четеш реклами с правописни грешки, а и защото … Към цялата публикация ">ЗдравоСловно отслабване с…паста и пица"

Прочети още

>Пост за кюфтета

> Стига вече политика. Да си оправим вкуса с един пост за кюфтета, без подтекст от рода на “депутатски кюфтета”, “а га яде кифтетата ни рива…” и т.н. Много близо до град Бургас, като пътувате към него от юг, се намира един забутан ресторант, за който можете да научите само от бургазлии. За да стигнете … Към цялата публикация ">Пост за кюфтета"

Прочети още

>Флашмобът – естествен, непринуден, необвързан…Верно ли?

> И от най-тъпия филм има някаква полза. След като бях силно “разтърсена” от знаковите филми на София филм фест 2011, не отидох на кино около 3-4 месеца, за да се възстановя психически. Първата прожекция, на която попаднах (“По приятелски”) бе достатъчно разтърсваща в обратната посока, но поне научих какво е “флашмоб“. С две думи … Към цялата публикация ">Флашмобът – естествен, непринуден, необвързан…Верно ли?"

Прочети още

>Декемврийска мечта

>Това е пост за човека и рибата.Това е пост за драматичната връзка между човека и рибата.Човекът стои между живота и смъртта.Толстолобът стои между язовира и смъртта.Паламудът стои между морето и смъртта.Човекът мисли.Конят мисли.Овцата мисли (дали?…бел. ред).Кравата мисли (наистина ли?…бел.ред).Кучето мисли (по-вероятно…бел. ред).Толстолобът и паламудът не мислят (вече със сигурност…бел.ред).Те са безмълвни.Безизразни (…и вас да ви … Към цялата публикация ">Декемврийска мечта"

Прочети още