>Политици на билборда

> “Бенетон” не е единствената компания, която си прави скандална реклама на гърба на политиците и не спира да провокира поносимостта им към гъбаркане. Сериозна конкуренция в това отношение е сайтът “Ашли Мадисон”, който предлага нова и прогресивна услуга, а именно запознанства само за…женени хора. Целева група са всички, които искат да запазят брака си, … Към цялата публикация ">Политици на билборда"

Прочети още

>Политическите кампании и Смешното

>Отначало това изглеждаше като шега. После се оказа, че е истина. Предизборната кампания на управляващата партия се подгрява от комерсиални тв шоу програми като “Комиците”, “Пълна лудница” и “Господари на ефира”. За да си поиграем с думите, които понякога са безкомпромисни, можем да кажем, че това всъщност е много подходящо. Защото често пъти политиците са … Към цялата публикация ">Политическите кампании и Смешното"

Прочети още

>"Карай внимателно! София има нужда от теб…"

>Ако рекламното изречение свършваше дотук, щеше да е горе долу приемливо. То обаче продължава. “Карай внимателно! София има нужда от теб, за да бъде различна.”?! Може би вече сте видели рекламните билбордове на кандидата за кмет на София Георги Кадиев, които са по цялото протежение на пътя София-Бургас. Без никакви излишни картинки, само бели букви … Към цялата публикация ">"Карай внимателно! София има нужда от теб…""

Прочети още

>Една снимка = 1000 думи

>Не е по сведения на очевидци, но според запознати мисълта от заглавието принадлежи на Конфуций. Този човек със сигурност не е имал понятие що е то PR, но това е силата на гения – да предчувства прииждащото бъдеще. Напоследък мисълта на Конфуций ни напомня информационна агенция novinite.com. Тази агенция е чудесен източник на информация, списва … Към цялата публикация ">Една снимка = 1000 думи"

Прочети още

>Нищетата на един народ

>Започна се с бира и кебапчета, след това с 20 лева на калпак, после 30, после 50 – кой колкото има да даде. За гласа на един избирател. Стигна се до купон за кафе, билет за баня и … доза наркотик. Как стигнахме дотук? И какво ли следва? Следва това, че после за същите тия … Към цялата публикация ">Нищетата на един народ"

Прочети още