Силата на рекламата? Само донякъде.

Откривам в собствения си квартал услуга, която е на разположение и в събота, и в неделя, и за която иначе пътувам с кола, излизам по-рано от работа, прощавам се с обедната си почивка, чудя се къде да паркирам и т.н., и т.н. Откривам я с поглед, без да се напъвам много, няколко големи табели са … Към цялата публикация "Силата на рекламата? Само донякъде."

Прочети още

>Политици на билборда

> “Бенетон” не е единствената компания, която си прави скандална реклама на гърба на политиците и не спира да провокира поносимостта им към гъбаркане. Сериозна конкуренция в това отношение е сайтът “Ашли Мадисон”, който предлага нова и прогресивна услуга, а именно запознанства само за…женени хора. Целева група са всички, които искат да запазят брака си, … Към цялата публикация ">Политици на билборда"

Прочети още

>Глад за реклама = глупост

>Да бъдеш безпардонен едва ли е най-сигурният начин да се сдобиеш с реклама. По-скоро е най-сигурният начин да не се сдобиеш. В глада си за реклама медиите започват да прибягват до глупави ходове, които могат само да отблъснат клиентите им и да ги спечелят най-много…веднъж. Има обаче и такива, които не могат да стигнат и … Към цялата публикация ">Глад за реклама = глупост"

Прочети още

>"Карай внимателно! София има нужда от теб…"

>Ако рекламното изречение свършваше дотук, щеше да е горе долу приемливо. То обаче продължава. “Карай внимателно! София има нужда от теб, за да бъде различна.”?! Може би вече сте видели рекламните билбордове на кандидата за кмет на София Георги Кадиев, които са по цялото протежение на пътя София-Бургас. Без никакви излишни картинки, само бели букви … Към цялата публикация ">"Карай внимателно! София има нужда от теб…""

Прочети още

>За какво мечтаят майките?

>В една от последните реклами на Банка ДСК майка отива да протестира срещу твърде изгодните жилищни кредити, които финансовата институция дава и заради които синът й вече няма да живее с нея. Демек той смята да си вземе едно кредитче и ще си купи едно самостоятелно жилище, което самостоятелно ще си изплаща. А когато същата … Към цялата публикация ">За какво мечтаят майките?"

Прочети още