>От "Топлофикация" с любов!

> Супергрижовност е започнала да проявява столичната “Топлофикация” към клиентите си. Тя, разбира се, не е първата фирма за публични услуги, която бомбардира абонатите си с реклами и на практика предоставя личните им данни за корпоративни цели. Вече сме свикнали да получаваме брошурки от банки, застрахователи и др. с месечните си сметки. Последният пример обаче … Към цялата публикация ">От "Топлофикация" с любов!"

Прочети още

>Рекет за рекетьорите

>Каква хубава новина в днешната преса! КРС ще глоби мобилните оператори – рекетьори с 1,5 млн. лв. Малко им е, ама все пак е нещо. След като са впрегнали в мафиотска примка 99,99 % от българското население да им снася по малко, но редовно за всякакви неизгодни, неизползвани, продължени по принуда и нежелани договори. Много … Към цялата публикация ">Рекет за рекетьорите"

Прочети още

>Измамата на "Витоша ски"

>”Ох, омръзна ми да ме излагаш пред хората”, казва младо момиче на майка си, която се разправя на касите на Симеоновски лифт в София за неполучена отстъпка. Като започне сама да си изкарва парите, сигурно няма да й се струва толкова излагащо… Става дума за поредния опит за заблуждаваща реклама, при това доста нагъл. Както … Към цялата публикация ">Измамата на "Витоша ски""

Прочети още

>Ало, ало…

>След като излях гнева си срещу “Глобул” и неговата кампания да продава агресивно пакети със стационарни телефони при положение, че все още има въпроси около качеството на необходимата за това инфраструктура, трябва да призная, че моят стационарен телефон най-после проработи. Това стана след доста нерви, разкарване и накрая … намиране на познат във фирмата. Оказа … Към цялата публикация ">Ало, ало…"

Прочети още

>Безобразията на "Глобул"

>Мобилните оператори у нас, и най-вече Мтел и Глобул, са заприличали на циганки, дето продават комплект чаршафи по 15 лева, а после с една пералня си боядисваш всичките дрехи в техния десен – демек, не можеш да се отървеш от тях задълго. Изнудването, което тези компании упражняват върху уязвими групи като нови пълнолетни и възрастни … Към цялата публикация ">Безобразията на "Глобул""

Прочети още