>Не след, а преди

>Реакцията на съобщението че правителствените решения ще станат публични определено е положителна и, всъщност, това изглежда най-естественото нещо на света. В интерес на истината, мисля, че и досега на журналистите след заседания на МС се дават всички или почти всички решения по съответните точки, с изключение на закритите заседания. Друг е въпросът, че те или … Към цялата публикация ">Не след, а преди"

Прочети още

>Пътя до морето

>Тази сутрин служител от КАТ заяви в сутрешния блок на Канала, че в злощастната неделя, 26 юли, когато от морето за София се пътуваше за 10 часа, служители на КАТ били карали хората да минават по обиколен маршрут, обаче те не били искали…Това е доста опашата лъжа, като се има предвид, че в същия този … Към цялата публикация ">Пътя до морето"

Прочети още

>Помощ! Администрация!

>Защо очакванията ни от следващите няколко месеца не бива да се много големи и за какво се използват първите сто дни на всяко правителство? През първите сто дни всички новоизлюпени политици се борят с триглавата змия, наречена българска администрация. Нейните три глави се наричат мудност, безхаберие и омраза към редовия гражданин. Те се ръководят и … Към цялата публикация ">Помощ! Администрация!"

Прочети още

>М-тел в "услуга" на потребителя

>Досега не ми се беше случвало да нося телефон, купен от М-тел и в гаранция, на поправка. Какво беше учудването ми, когато разбрах, че за цяла София, в която май живеят 2 млн. души и половината от тях сигурно имат телефони на М-тел, фирмата е направила един-единствен сервиз!Един, но затова пък на затънтено място, ще … Към цялата публикация ">М-тел в "услуга" на потребителя"

Прочети още

>Търси се положителен пример за правителство на малцинството

>Макар и на някои да не им харесва изразът “правителство на малцинството”, той не е измислен в тяхна чест, а представлява политически термин с конкретно значение. Така се нарича кабинет, формиран от политическа партия или коалиция от партии, който няма мнозинство в парламента. Този вид правителства са описани като по-нестабилни, защото във всеки момент могат … Към цялата публикация ">Търси се положителен пример за правителство на малцинството"

Прочети още