>Октомври – идеален месец за събаряне на хотели

>Лошият пример е заразителен. След като наглият хотел на Георги Илиев – “Дюн”, във вид на боядисан в червено албански бункер, продължава да “краси” плажа на Слъчвев бряг и това лято по балконите му вече свободно се вееха пешкири, естествено е да се появят последователи на това устойчиво години вече поведение. Не бях ходила само … Към цялата публикация ">Октомври – идеален месец за събаряне на хотели"

Прочети още

>Още един закон, който не се спазва

>С пълното съзнание, че това заглавие не е никаква новина, все пак е важно да се отбележи, че промяната в Закона за концесисите и Закона за черноморското крайбрежие за 50 % плаж, свободен от платени чадъри, която трябваше да работи от този летен сезон за сефте…не работи. Като редови български турист това лято обиколих три … Към цялата публикация ">Още един закон, който не се спазва"

Прочети още

>Защо губим приятелите?

>Не знам какво става с времето, но приятелите като че ли стават все по-малко, каза ми веднъж една от близките ми приятелки (все още, слава Богу). Знаех много добре какво има предвид…Говоря за случаите, когато приятелите с годините се стопяват без видима причина. Причина като например взети/дадени и съответно невърнати пари назаем (много), или взето/отнето … Към цялата публикация ">Защо губим приятелите?"

Прочети още

>Гола жена в спагети

> – Извинете защо си мислите, че искам да гледам гола жена в спагети, докато се храня?, – питам келнера, докато ми слага хартиена подложка с въпросното изображение върху масата. – Но моля ви, това не е гола жена в спагети, а скрита реклама на “Лаваца”.Ето вижте! – и той ми показва миниатюрна чашка за … Към цялата публикация ">Гола жена в спагети"

Прочети още