>Пътят за Ахтопол

>В последните седмици жителите на Ахтопол неколкократно протестират срещу дългогодишното безхаберие за състоянието на пътя от Царево на юг, който към Ахтопол вече прилича на лунен пейзаж след бомбардировка. Действително в последните 10 години никой не намери няколко милиона да разшири и реновира този участък, което е странно за туристически район, още повече като се … Към цялата публикация ">Пътят за Ахтопол"

Прочети още

>Блогът на Тина

>Това е блогът на Тина, който беше създаден днес. Тина е на 15 години и вярвам, че един ден ще се гордеем с нея. Не разбирам от живопис и съм един лаик в това изкуство. Но обичам да гледам картини и имам своите предпочитания. За първи път видях картините на Тина на един пленер в … Към цялата публикация ">Блогът на Тина"

Прочети още

>Спас Русев ни показва изложба на Зенг Бейкън (Джаксън Фанджи)

> В бедната на културен живот София (особено що се отнася до изложби) в момента има две съперничещи си експозиции. И двете използваха хитри PR трикове за привличане на посетители. Едната – на съвременния китайски художник Зенг Фанджи, пробута изпитан метод. На откриването организаторите домъкнаха световно изестна манекенка в пенсия (Ел Макферсън – Тялото) и … Към цялата публикация ">Спас Русев ни показва изложба на Зенг Бейкън (Джаксън Фанджи)"

Прочети още

>Едно е да си грамотен, друго да си възпитан

>Два дена подред Би Ти Ви съобщава новина, която няма нищо общо с действителността, но това явно ни най-малко не притеснява журналистите и най-вече водещата на “Тази сутрин”. От вчера телевизията анонсираше интервю с образователния министър и новината, че половината от българчетата не могат да четат и пишат. Чак след като днес се появи самият … Към цялата публикация ">Едно е да си грамотен, друго да си възпитан"

Прочети още

>А да ви вдигнем малко мозъчното ниво?

> За разлика от рекламата на Нестле, която ме възмущава (виж предишния пост), тази на Инвестбанк предизвиква у мен истинско умиление с тъпоумието си. Асоциацията на банковото обслужване с общуване между мъж, който е готов да си плати за секс и жена, която е готова да се пазари за цената, наистина е потресаващо…оригинална. Сега въпросът … Към цялата публикация ">А да ви вдигнем малко мозъчното ниво?"

Прочети още