>Безобразията на "Глобул"

>Мобилните оператори у нас, и най-вече Мтел и Глобул, са заприличали на циганки, дето продават комплект чаршафи по 15 лева, а после с една пералня си боядисваш всичките дрехи в техния десен – демек, не можеш да се отървеш от тях задълго. Изнудването, което тези компании упражняват върху уязвими групи като нови пълнолетни и възрастни … Към цялата публикация ">Безобразията на "Глобул""

Прочети още

>Кризата като аквапарк

>Сутринта мернах едно заглавие по първите страници, че по Димитровден излизаме от кризата. И ми хрумна, че голямо влизане и излизане падна около тая криза. Първо щеше да ни подмине, после щяхме да влизаме ама по-късно, след това си влязохме вътре отвсякъде и почнаха едни нескончаеми прогнози относно излизането. Следващия месец или на следващия завой … Към цялата публикация ">Кризата като аквапарк"

Прочети още

>Нови атракции по морето

>В началото си помислих, че по морето вече има твърде много тузари, които си джиткат нагоре-надолу хвърчейки, за да избегнат задръстванията по шосетата. Оказа се обаче, че не били хвърчащи тузари, най-ми били туристи на хеликоптер. Последните плащат по 35 евро на калпак за 10 минути, за да разгледат крайбрежието отвисоко. Явлението се засилва особено … Към цялата публикация ">Нови атракции по морето"

Прочети още