>Кръчмарска иновация от Ловеч

>Вместо да подвиквате “Ало!” и “Ако обичате”, “Извинете” или “Може ли за малко”, както и да правите отчаяни жестове с ръце и да хвърляте подканящи погледи към келнера, тук направо натискате звънеца, тъй както си седите на масата и той се явява в цялото си величие. Единственият недостатък е, че всеки, който седне на масата, … Към цялата публикация ">Кръчмарска иновация от Ловеч"

Прочети още

>Предложение за септемврийски уикенд

> Топлите дни намаляват, денят се скъсява, а слънцето се показва все по-рядко отколкото ни се иска. Как да откраднем още малко възможност за протягане на топло? Естествено, като отскочим до Гърция. Но не само на плаж, не. А като съчетаем културното с приятното (в случай, че за някой културното не е приятно, а приятното … Към цялата публикация ">Предложение за септемврийски уикенд"

Прочети още

>FB бил струвал $ 33 млрд. На кого?

>Новината, че пазарната оценка на Фейсбук е 33 млрд. долара вече е стара, но ме сърби езикът за едни други сметки. Чудя се докато находчивите млади основатели на мрежата са на път да спечелят първия си милиард, колко ли са на път да загубят милиони работодатели? Дивотиите, с които се занимава една огромна част от … Към цялата публикация ">FB бил струвал $ 33 млрд. На кого?"

Прочети още

>Ало, ало…

>След като излях гнева си срещу “Глобул” и неговата кампания да продава агресивно пакети със стационарни телефони при положение, че все още има въпроси около качеството на необходимата за това инфраструктура, трябва да призная, че моят стационарен телефон най-после проработи. Това стана след доста нерви, разкарване и накрая … намиране на познат във фирмата. Оказа … Към цялата публикация ">Ало, ало…"

Прочети още