>Коледни песни

>Карам си колата с 30 километра в час, вечерно Софийско задръстване, студ, тъмнина и дупки.Обаче на мен ми е гот – колата ми е нова, вътре ми е топло, имам си и музика, от която се разнасят жизнеутвърждаващи американски коледни песни – от ония дето те карат да се чувстваш като герой на романтична комедия … Към цялата публикация ">Коледни песни"

Прочети още

>Къде да оставя детето за малко…

>Най-добре да си стои при вас, но за съжаление не винаги може. И ако родителите ви все още работят, а алиенацията непоправимо е засегнала междусъседските ви взаимоотношения, какво ви остава? Кажете “абракадабра” и може би ще намерите отговор на въпроса. Особено ако живеете в София и не сте много далеч от центъра или живеете близо … Към цялата публикация ">Къде да оставя детето за малко…"

Прочети още

>Срещу студовете – с бельо от…овцете

>Не се сещам за нищо, което да топли повече от австралийската мериносова вълна…И като стана дума за студ, той вече си дойде. Няма циганско лято, няма ромска есен – зима е и това е положението. Едно от най-неприятните неща на тоя сезон е фактът, че трябва да навличаш по няколко ката дрехи, което пък води … Към цялата публикация ">Срещу студовете – с бельо от…овцете"

Прочети още

>За кожата на няколко доктори

>Кой и какво печели от оповестяването на скандалния запис с Горнооряховските лекари? Страхувам се, че никой нищо. Само дето въпросите стават повече. Това, че нивото на здравеопазването ни е под кота нула, си го знаем. Недоносеното бебе е можело да живее при наличието на по-добър професионалист и по-добра медицинска техника. Но не е имало късмет, … Към цялата публикация ">За кожата на няколко доктори"

Прочети още