>Разказите на Гришам

> „Окръг Форд” е най-добрата книга на Джон Гришам досега. Той за пръв път използва чувството си за хумор с такава свобода. Някои от разказите са изключително забавни, а три са истински шедьоври. Една незабравима книга. – Пат Конрой Това е най-неподходящата рецензия за разказите на Джон Гришам “Окръг Форд”, които случайно ми попаднаха на … Към цялата публикация ">Разказите на Гришам"

Прочети още

>Мъртвите и Фейсбук

>Харесва ли ни или не, но Фейсбук вече се населява и от…починали хора. Техните профили продължават да съществуват и даже да бъдат активни, благодарение на някои от близките им. Когато за първи път се сблъсках с това по повод смъртта на човек, когото индиректно познавах и за чиято неочаквана смърт разбрах от социалната мрежа, стори … Към цялата публикация ">Мъртвите и Фейсбук"

Прочети още

>В жегата – "граните"

> “Граните” (ударението е върху средната сричка) е южно-италианското название на сладолед без мляко. На български имало нещо подобно, което се наричало “скрежина”. Разликата е, че българското се състои от оцветители, вода и захар, докато италианското е само с пресни плодове. Приготвянето му е лесно на пръв поглед, но има известни трудности докато се улучи … Към цялата публикация ">В жегата – "граните""

Прочети още

>От "Топлофикация" с любов!

> Супергрижовност е започнала да проявява столичната “Топлофикация” към клиентите си. Тя, разбира се, не е първата фирма за публични услуги, която бомбардира абонатите си с реклами и на практика предоставя личните им данни за корпоративни цели. Вече сме свикнали да получаваме брошурки от банки, застрахователи и др. с месечните си сметки. Последният пример обаче … Към цялата публикация ">От "Топлофикация" с любов!"

Прочети още

>PR уроци II част

>Този пост няма връзка с предишния, но има връзка с ПР-а. Не съм чела нито една статия на покойната Васа Ганчева и изобщо не я познавам. Това, което се случи с нея обаче поставя наистина важни въпроси, на които като че никой не иска да отговори. Гледах репортажа със скрита камера за нея и той … Към цялата публикация ">PR уроци II част"

Прочети още