>Гимнастика "лайт" или Кой ще намали темпото?

> Два поста за спорта в свободното време ме провокираха за този текст. В единия се говори колко готино нещо е зумбата, а в другия – за мъките, които те очакват, ако се решиш да се раздвижваш с тае-бо. За тае-бо, че е уморително и не е за всеки две мнения няма. Зумбата пък въобще … Към цялата публикация ">Гимнастика "лайт" или Кой ще намали темпото?"

Прочети още

>Глад за реклама = глупост

>Да бъдеш безпардонен едва ли е най-сигурният начин да се сдобиеш с реклама. По-скоро е най-сигурният начин да не се сдобиеш. В глада си за реклама медиите започват да прибягват до глупави ходове, които могат само да отблъснат клиентите им и да ги спечелят най-много…веднъж. Има обаче и такива, които не могат да стигнат и … Към цялата публикация ">Глад за реклама = глупост"

Прочети още

>Невероятно, но факт – няма кой да посрещне Дилма Русев на летището!

>Нашите най-висши управници изглежда наистина са се взели за големи баровци, след като няма кой да отиде на летището и да посрещне държавния глава на осмата икономика в света, Дилма Русев, при положение, че официален представител на тази държава не е стъпвал у нас през последните 50 години. Единадесет часа вечерта не е чак толкова … Към цялата публикация ">Невероятно, но факт – няма кой да посрещне Дилма Русев на летището!"

Прочети още

>Стиг Ларшон – много яко!

> Първата му книга ми попадна на английски (The Girl with the Dragon Tattoo) и понеже наистина нямаше нищо друго наоколо, се напънах да прочета някокостотин страници за подобряване на езиковите умения. По-късно със задоволство установих, че трилогията “Милениум” е преведена и на български (заглавието на първата част е различно от английското, но аналогично на … Към цялата публикация ">Стиг Ларшон – много яко!"

Прочети още