Манджа от Зоро и Джипси Кингс по български

Взимате един световно известен мюзикъл със сценарий на легендарен филм, по музика на обичана група и го поставяте в Музикалния театър в София. Това е отговорът на въпроса как да отровим живота на българската публика или на феновете на Джипси Кингс? Прочети още в кОлтурен блог.

Прочети още

Давид Черни пак ще се извинява

Скандалният чешки художник Давид Черни, който беше оприличил България на тоалетна с дупка, изглежда пак е нагазил лука. Черни, който има наклонност към дейности и органи на човешкото тяло от кръста надолу, сега трябва да се извинява на чешкия си колега Милан Книжак, задето го нарекъл “нахален мъжки полов орган с дефекти”, казано по-заобиколно. Прочети … Към цялата публикация "Давид Черни пак ще се извинява"

Прочети още

“Кръщене”-то на К. Донев прилича повече на погребение

Пиеса на Камен Донев, в която играе Камен Донев, не е като пиеса на Камен Донев, в която не играе Камен Донев. “Кръщене” е от втория случай. И е толкова зле, че ако Донев продължава в същия дух, много скоро ще бъде забравен като най-голямото явление в българския театър от най-новата ни история. Постановката в … Към цялата публикация "“Кръщене”-то на К. Донев прилича повече на погребение"

Прочети още