>Срещу студовете – с бельо от…овцете

>Не се сещам за нищо, което да топли повече от австралийската мериносова вълна…И като стана дума за студ, той вече си дойде. Няма циганско лято, няма ромска есен – зима е и това е положението. Едно от най-неприятните неща на тоя сезон е фактът, че трябва да навличаш по няколко ката дрехи, което пък води до нежелани последици като тази да ти е тясно палтото или сакото, или да изглеждаш с няколко кила отгоре (изключително несправедливо!), или да не смееш да се докараш в официален тоалет под страх от измръзване.
По този повод и по повод предстоящите Коледни празници, считам за полезна информацията, че термобельото на световноизвестната марка Woolmark, създадено от австралийско мерино, вече може да се купува и в България, при това да си го поръчате от вкъщи по интернет.
Предимствата на тези продукти са както здравословни, така и естетични, тъй като подплатени с нещо такова, спокойно можете да си стоите и само с една рокля под палтото. Разбира се, такова бельо е особено подходящо за планинарите и скиорите, които напоследък се навъдиха много (не им ли е студено на тия хора?)и правят калабалък по пистите. Не на последно място това е подарък, който ще зарадва всяка майка, баба, тъща или свекърва (с извинение).
И, както знаем, лошото време не е за жени, а мъжете – кучета ги яли. Woolmark обаче не мисли така – има и за тях