>Волейболист, Азис и ако може една Мис!

>Пламен Константинов е много привлекателен мъж и явно талантлив волейболист. Въпреки това изглежда малко странно начело на една от партийните листи в София. Азис пък съвсем не е такова чудовище на каквото се прави и всъщност е един успешен шоумен, който умее да събира публика и да престои в Биг Брадър без да го намразят, даже и да събере симпатии. Затова от негова страна присъствието на билборда на партия с шанс за влизане в парламента си е ни повече ни по-малко поредното шоу, в което обаче се показва като добро момче.
Прикачването на популярни личности към имиджа на политическите партии е абсолютно същото като публикуването на голи мацки по страниците на сериозни вестници с цел вдигане на тиража. С други думи казано – виж абревиатурата на популярния блог Б.Р.ц.К..
По този начин политиците сякаш казват на хората: “Вижте какво, скъпи избиратели, не ви трябва здравеопазване, не ви трябва образование, не ви трябва жилище, кола и работа. Това, което ви трябва, е бира и…кюфтета.”
Това послание би трябвало да е обидно не само за хората, към които е отправено, но и за тези, които партиите използват за целта. То е като да ги покажат голи на пилона.