>Строенето върху Несебърските дюни продължава!

>

Законът, който уж забрани строежите по Черноморието, считано от началото на тази година, за съжаление не важи за градски територии. Нещастно доказателство на този факт е плажът на Несебър. Върху дюните и около тях продължава да кипи усилен труд, но не за запазването им, а за окончателното им унищожаване. От пръв поглед на човек му се струва, че там си стоят старите мастити хотели от миналата година. След известно фокусиране на наблюдението, човек установява, че нещо все пак не е наред и пейзажът отново е променен в посока бетон и тухли (но най-вече бетон). Оказва се, че пред хотелите е оформена нова строителна площадка но нови двуетажни постройки, издигане на стени и закрити помещения от нисък тип. В резултат и морето продължава да настъпва, а плажът да се стеснява. Натрупаните бали с пясък може би се използват за отчаяни опити да се съхарни плажната ивица или пък просто за…допълнителен строителен материал. Докъде ли ще стигнат тия корави и тъпи глави? Може би до наколни бунгала в морето…

4 thoughts on “>Строенето върху Несебърските дюни продължава!

  1. >Няма да се учудя да измислят и плаващи хотели,натам върви,парцелите вече са на привършване,а в новите постройки само вятър-туристи…???

  2. >”Нашето море и Наско” – моят отговор за това, даден преди десет месеца.
    Поздравявам те, не си сама!

  3. >Тези снимки наистина ли са от Несебър!!! „Крррасота„ ама истинска, какъв стилен бетонен букет от всевъзможни крЮщящи за внимание цветове. И нека строят, колкото повече, толкова по малко туристи, те не го ли разбраха.
    Какви овц….. ама хайде да не обиждам хайванчетата:))

  4. >Да, от там са, за съжаление. Имам и още, но няма да ги пускам да не развалям настроението на хората.

Коментари са забранени.