>Орбит клийн от клозета

>Млада чистачка мие пода на офис помещение с течен син препарат. Опитва се да отвори вратата на съседната стая, но тя е заключена. Тогава тя се превъплъщава в синята течност, с която мие пода и минава във вид на син гел под прага на вратата, влизайки в съседното помещение. Там от син препарат за под чистачката отново се превръща в жена, която чисти пода. Постепенно синята течност от пода се концентрира в таблетка с форма на кенеф и попада в нещо бяло с форма на тоалетна чиния. След това въпросното нещо се превръща в таблетка.
Що е то?
1. Таблетка за почистване на тоалетна.
2. Дезинфектант за миене на пода.
3. Дъвка Орбит с пълнеж.
Мина доста време, докато вдяна, че Орбит не са започнали да произвеждат почистващи препарати, а по този начин рекламират новия си продукт Орбит с пълнеж. Все не ми се искаше да повярвам, че синият гел, който чистачката събира от пода, е предназначен за дъвчене с цел почистване на недостъпните места от челюстта и от пода отива направо в дражето Орбит.
Много креативно наистина! Ей тия криейтъри са ги описали Фредерик Бегбеде и Виктор Пелевин. Преди да измислят някоя реклама, обикновено взимат по няколко дражета.